• EGallery 2014

  Egallery1

  Grupa Š.U.N.D. u saradnji s sa Executive Group otpočela je saradnju na art projektu pod nazivom EGallery, izložbu savremene umetnosti posvećene mladim umetnicima, smeštenu u prelepim poslovnim prostorijama agencije Executive Group na III sprata.

  Izložba predstavlja stalnu postavku u periodu od šest meseci, gde će mladi neafirmisani umetnici imati priliku da predstave svoje radove javnosti. Prodajni karakter izložbe, omogući će umetnicima da se uključe u komercionalno art tržište.

  Kreairanje ovog art projekta zamišljeno je kao nekonvencionalni galerijski prostor koji omogućava kako klijentima agencije, tako i široj javnosti da se približe savremenoj umetnosti i istovremeno gradi kreativnu svest u korporativnoj sferi, ali pre svega pruža priliku mladim kreativcima da se predstave.

  Prvo izdanje EGallery svečano je otvoreno 6. marta 2014. godine, radovi 26 mladih slikara, grafičara, kostimografa, vajara i fotografa, predstavljeni su beogradskoj publici narednih šest meseci. Novo otvaranje II izdanja izložbe je zakazano za 21. oktobar 2014.

  Egallery2