Sa velikim zadovoljstvom  objavljujemo konkurs za učešće na izložbi ’’Umetnici iz dijaspore’’ koju zajednički organizuju Matica iseljenika Srba i Š.U.N.D. (Šta Umetnost Nudi Društvu).

Izložba će se održati od 13-24. juna u prostorijama Matice u Beogradu (Nušićeva 4) . Na otvaranju će biti priređen svečani koktel I dodeljene nagrade.

Cilj nam je predstavljanje mladih umetnika do 35 godina starosti koji čine deo srpske dijaspore. Ovom izložbom želimo da ojačamo veze mlađih generacija i Matice i da predstavimo njihova umetnička dela u Beogradu.

Pravo učešća na izložbi imaju umetnici do 35 godina starosti koji se bave likovnim, primenjenim ili multimedijalnim umetnostima a konkurs će biti otvoren od  15. aprila do 6.05.2016. godine.

Da biste se prijavili potrebno je poslati popunjen prijavni formular, fotografiju rada kao i potvrdu o uplati kotizacije u iznosu od 50€.

Pravila konkursa kao i instrukcije za plaćanje možete preuzeti ovde  Pravila konkurisanja  a formular za prijavu ovde  Formular za prijavu.

Prijave se mogu slati na mejl: matica@sund.rs