Predstavljamo Vam izložbu ’’Zupčanik’’ grupe autora S.T.O. ART koju čine Tamara Đorđević, Ognjen Stešević i Sara Milojević koja se otvara 3. juna u 19.30h u prostorijama Matice Iseljenika Srbije (Nušićeva ulica 4/1, prvi sprat).

Tri  autora inspirisana temom  vremena i prolaznosti bave se ovim fenomenom kroz svoja istaraživanja u likovnom smislu i u drugim medijima. Na izložbi će biti predstavljene tri celine- tri različita autora čiji radovi su rađeni različitim tenikama: kolaž, akril na platnu, tuš…. Slike prikazuju prirodna kretanja stvari, forme koje prate jedna drugu  i nastaju u prirodnim akcijama.

Tri celine prikazane na izložbi čine zapravo osnovu za polazak u istraživanje sveta, vremena i nas samih. Postavka će omogućiti posmatraču da se uputi u mora neotkrivenog i neće dozvoliti da sliku kao sredstvo izražavanja shvati površno, već će mu pružiti sreću, očaj, zabavu, nadu i postavati pitanja.

Grupa S.T.O. ART je osnovana 2013. godine sa ciljem zajedničkog delovanja I razvoja autora koji čine ovu grupu:

Sara Milojević- rođena 07.06.1995. u Beogradu. Završila  Školu za Dizajn 2014. odsek likovni tehničar. Student druge godine osnovnih studija Akademije Likovnih umetnosti u Beogradu.

Ognjen Stešević- rođen 26.11.1995. u Beogradu. Završio je Školu za Dizajn 2014. u Beogradu na odseku likovni tehničar. Student je druge godine osnovnih studija Akademije Likovnih Umetnosti u Beogradu.

Tamara Đorđević- rođena 03.05.1995. u Požarevcu . Završila je Školu za Dizajn 2014. smer likovni tehničar. Student druge  godine osnovnih studija Fakulteta Primenjenih Umetnosti u Beogradu.

Izložba ’’Zupčanik’’  se otvara 3. juna u 19.30h u prostorijama Matice Iseljenika Srbije (Nušićeva ulica 4/1, prvi sprat).

Vidimo se!