Predstavljamo učesnike pratećeg programa festivala Š.U.N.D.

Plakart:

Nevladina organizacija iz Skoplja poznata po  festivalu Skopjeposter- međunarodni festival postera. Posvećeni su širenju kulture vizuelne komunikacije. Predstaviće postere iz svoje selekcije na sedmom festivalu  Š.U.N.D. i  zajednički ćemo organizovati radionicu posvećenu grafičkom dizajnu.

10636266_391252677727994_295394351502442846_n   Skopje poster

Inex Cirkus Teatar:

Ineks cirkus teatar je udruženje cirkuskih umetnika i zalaže se za razvoj savremenog cirkusa,teatra pokreta,performansa i uličnog teatra. Poznаju veštinu žonglirаnjа, mаnipulаciju objektimа, аkrobаtiku, ekvilibrizаm, tehniku klovnа,vazdušne akrobacije…

https://www.youtube.com/watch?v=gtgU0IdcKNU

Inex Cirkus Teatar

Poezin:

Misija Poezina je uspostavljanje nove poetske scene u Srbiji i saradnje sa srodnim organizacijama u regionu i svetu.  Našu misiju realizujemo mapiranjem slam pesnika i poetskih performera u Srbiji, produkcijom radova o slam poeziji i slam sceni, organizacijom poetskih i performerskih radionica, realizacijom poetskih događaja kao i povezivanjem i saradnjom sa slem pesnicima i poetskim performerima iz regiona i sveta.

Poezin       Poezin

Kombinart:

Kombinart je samoorganizovana, neformalna grupa mladih šabačkih umetnika koja se bavi kulturnim i umetničkim aktivizmom. Kombinart je zajedništvo u umetnosti. Kombinacija različitih umetničkih praksi, tendencija, ideja. Kombinart je i kombinat za umetnike, mesto okupljanja, mesto odakle se polazi u stvaranje.

Kvaka teatar:

„Kvaka Teatar” je pozorište osnovano 2005. godine koje okuplja ljude i vrši istraživanja iz oblasti neverbalnog pozorišta, ali i iz drugih umetničkih disciplina: slikarstva, grafike, vajarstva, videa. Svoje korene vuče iz doba nadrealizma i misli Antonena Artoa, čije delo „Pozorište i njegov dvojnik“ predstavlja ideju pozorišta prema kome „Kvaka teatar” teži.